Madras i India


 

 

Home
Up

 

Midt i sentrum av Madras, i et område kalt George Town, lå møtelokalet hvor bibelseminaret skulle avholdes. Det krydde av folk over alt og lyden fra møtelokalet i bakgrunnen kunne høres langt nedover den travle gaten. Madras1.JPG (32432 bytes)
Madras3.JPG (21722 bytes) Bussene er som regel overfylte. Ofte hang det så mange mennesker på utsiden at bussen nesten veltet.
Midt i byen bodde folk i slummen. Disse som bodde i slike dårlige skur var allikevel heldige, da mange ikke hadde noe tak over hodet i det hele tatt. På natta så vi mange som sov på fortauet mens bilene raste forbi. Madras2.JPG (24827 bytes)
Madras4.JPG (28987 bytes) Sykkeldrosje var et greit fremkomstmiddel. Sjåførene hadde ofte fast jobb med å kjøre barna til og fra skolen slik at de skulle slippe å gå i den tette trafikken.
Inne på seminaret skulle det snart være matservering. Her ser vi kokken som rører rundt i en stor gryte med sterkt krydret mat. For oss nordboere var maten nesten uspiselig. Den var nemlig alt for sterk. Madras5.JPG (23597 bytes)
Madras6.JPG (24916 bytes) Alle disse barna tilhører barnehjemmet som vår menighet underholder. Det var en herlig flokk med unger som vi lett ble kjent med. Når vi dro vinket og ropte de alle.
Rundt i gatene fraktet folk alt mulig på sykkel. Her er det en som handler med bananer. Ikke mange hadde biler, men sykler krydde det av. Madras7.JPG (25153 bytes)
Madras8.JPG (35449 bytes) Barna på barnehjemmet var flott kledd den dagen vi dro på piknikk. Her er det matpause, og den sterkt krydrede maten smakte meget godt, syntes barna.
 
 

 

 Websidene ble sist oppdatert den 25/03/09.
Ansvarlig for webdesign og innhold Erik Wold. Kontakt meg på e-mail: ew@ew.nu

Hvordan blir jeg en kristen?     www.eyewitness.no